La presentació del vídeo Manacor Som-riu va fer reviure l’emoció que envoltà la realització del mural

El teatre de Manacor va acollir dimecres dia 3 la presentació de l’audiovisual.

El vídeo Manacor SOM-RIU és el resultat de l’enregistrament dels moments viscuts durant la realització del mural participatiu al municipi de Manacor, amb l’artista urbà Sath com a col·laborador i en el que hi varen participar 17 centres educatius del municipi. Durant el passat mes de maig més de mil alumnes escriviren el seu nom al mural i participaren dels tallers inclusius que es varen impulsar des de Projecte SOM-RIU d’Aproscom Fundació.

Dijous passat Aproscom Fundació va presentar el vídeo, que recull les sensacions i les emocions que envoltaren la realització del gran mural. La batlessa de Manacor, Catalina Riera; juntament amb el president d’Aproscom Fundació, Pedro Suñer, i el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, Benito Prósper i Pedro Suñer; donaren la benvinguda a tothom i donaren l’inici a la projecció del vídeo, que és obra de Pedro Miralles.

Tothom que ho desitgi podrà veure el vídeo de Manacor SOM-RIU a la pàgina web d’Aproscom Fundació, a les xarxes socials de l’entitat i a també a les de l’Ajuntament de Manacor. El mural del projecte Som-Riu Manacor llueix des del passat 28 de maig a la part posterior del Teatre de Manacor. El mural és obra de l’artista urbà Sath i representa en Marc, l’alumne de l’escola d’Educació Especial Joan Mesquida que va sortir guanyador del sorteig per decidir quin dels alumnes manacorins del centre es representaria al mural de Som-Riu a Manacor.

El projecte SOM-RIU neix el 2015 a partir de les inquietuds d’un grup d’alumnes d’Aproscom Fundació i amb l’objectiu d’evolucionar i millorar en l’ús de l’art com a eina d’expressió. El projecte ha anat molt més enllà de les seves expectatives, ha aconseguit la implicació de la ciutadania i s’ha convertit en un vertader projecte d’inclusió, reivindicació i sensibilització social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: