La presidenta Cladera avança a Son Servera el pla de xoc de promoció turística del Consell i es reuneix

Ho ha fet durant una visita al municipi, a on s’ha reunit amb l’equip municipal, hotelers i restauradors de Son Servera i Sant Llorenç.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera es va desplaaçar ahir a Son Servera, a on ha mantingut una reunió de feina amb la batlessa, Natalia Troya, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal. A la trobada, la batlessa ha traslladat a la Presidenta els projectes prioritaris per al municipi, com són la gestió de residus, medi ambient i infraesctructures viàries.

La preocupació per les conseqüències de la fallida del touroperador Thomas Cook al municipi i com ja està afectant això els empresaris turístics de la zona ha motivat una trobada a Cala Millor entre la presidenta Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, amb membres del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, un ens integrat pels ajuntaments i empresaris turístics dels dos municipis, entre ells, la batlessa de Son Servera i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs.

A la reunió hi ha assistit una vintenta d’empresaris d’hoteleria i restauració, entre ells, representants d’Hipotels, una de les empreses hoteleres més afectades per la fallida. Cladera els ha avançat la posada en marxa un pla de xoc de promoció turística, liderat pel Consell de Mallorca, institució competent en promoció turística que es presentarà avui horabaixa al Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme.

«Els empresaris han acollit bé la visita, perquè estan preocupats, com nosaltres, per això hem actuat de forma conjunta totes les administracions, tant estatal com autonòmica i insular», ha apuntat Cladera. «Volem que sàpiguen que, com a institució insular en representació dels municipis, estam al seu costat, per canalitzar les seves peticions, preocupacions i per informar-los, com hem fet, de les nostres actuacions en matèria de promoció», ha conclòs la presidenta.

La zona turística de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar aplega unes 37.000 places hoteleres i és la tercera destinació en importància de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: