La primera desfilada de joves dissenyadors mallorquins inunda de moda, color i talent la vint-i-unena fira de setembre

Nou dissenyadors feren pujar les seves col·leccions a la passarel·la #detotcor2018

La primera Desfilada de dissenyadors mallorquins ha estat una de les grans novetats de la 21a edició de la Fira de Setembre de Manacor. I és a partir de les set de l’horabaixa de diumenge dia 16 de setembre els joves talents de la moda i del disseny varen demostrar que saben trepitjar fort les passarel·les davant els centenars de persones que omplien l’espai reservat per al públic. Des de l’organització, la dissenyadora manacorina Esperança Martínez, explicà que la intenció de la I Desfilada de joves dissenyadors mallorquins és “mostrar les col·leccions creades per nou joves illencs que tenen moltíssimes ganes de mostrar la seva feina aquí i fer visible tot el seu talent”.

Així durant l’horabaixa de diumenge els dissenyadors Sara Bauzá, Patricia Perales, Neus Rubio, Neus Guillén, Marta Román, Kevin Garcia, Fran Heredia, Rosa Maldonado i Esperança Martínez varen fer desfilar sobre la passarel·la #detotcor2018 les seves col·leccions. “Estic orgullosa que els joves i les joves de Manacor tenguin empenta i coratge per mostrar tot allò que saben crear, ho han fet sobre aquesta passarel·la, ho fan al teatre, als concursos literaris, als d’arts plàstiques i en molts altres àmbits; precisament per això crec que la cultura i la creació són dos dels puntals del nostre municipi que hem de seguir fomentant amb tantes ganes com ho hem fet fins ara”, ha declarat la batlessa després de donar l’enhorabona a tots els participants.

“Amb aquesta desfilada hem demostrat que a Manacor i a Mallorca tenim joves dissenyadors amb talent de sobres perquè es converteixin en les estrelles de la moda de demà, des de l’Ajuntament hem ajudat a donar-los visibilitat però sense res de tot el que hem vist avui hagués estat possible sense la seva empenta i les seves ganes de compartir amb els manacorins i manacorines el seu talent”, ha explicat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà.

La passarel·la no s’acabà ahir. I és que mitjançant l’etiqueta #detotcor2018 tothom pot veure a les xarxes socials un tast de l’esdeveniment que va omplir de moda i ‘glamour’ les avingudes de Manacor. A més de la desfilada, que va presentar Lluc Rosselló, els espectadors també varen poder gaudir de diverses actuacions de dansa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: