La regidora d’Hisenda de Manacor, Maria Antònia Truyols, ha presentat la nova edició de la Jornada de Fiscalitat

Aquest dimecres matí, s’ha dut a terme la presentació de la III Jornada de Fiscalitat de Manacor, una jornada destinada a professionals interessats en la matèria tributària i alumnes de la UIB interessats a ampliar els seus coneixements en termes de fiscalitat.

La Jornada es desenvoluparà durant el divendres 20 de març entre les 9.15 i les 19 hores i comprendrà un acte inaugural amb el batle, Miquel Oliver, la consellera d’Hisenda, Rosario Sánchez, i diversos representants universitaris, i una taula rodona amb el nom “Els pactes successoris a les Illes Balears”, amb els advocats Yolanda Montero i Juan Planas, el professional de la fiscalitat i la gestió tributària Joan Torres, la regidora d’Hisenda, Mª Antònia Truyols, i el president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Balears, Miguel Ángel García, com a moderador. Després d’una pausa la Jornada es reprendrà amb la ponència “La plusvàlua municipal després de la sentència del Tribunal Constitucional del 31-10-2019”, a càrrec del Cap de Selecció i Investigació del Frau Fiscal de l’ATIB, Alejandro Calvo.

Després de la pausa per al dinar es durà a terme la ponència “La tributació de l’habitatge vacacional”, a càrrec del professional Joan Torres i el Cap de la Unitat d’Inspecció de l’Administració de l’AEAT Eivissa i Formentera, Vicente Arbona. Finalment tindrà lloc l’acte de clausura, amb la consellera i el batle, i una visita guiada a la Institució Pública Antoni Maria Alcover.

En acabar, es lliurarà un certificat d’assistència pels assistents que ho sol·licitin al butlletí d’inscripció.

Segons Truyols “és molt important seguir reivindicant Manacor com a centre d’esdeveniments acadèmics rellevants, amb ponents de primera fila”. “Tornam a apostar per donar visibilitat al Centre Universitari de Manacor – CUM – , amb l’experiència adquirida de les dues darreres edicions”, ha conclòs.

La Jornada, que es duu a terme al Centre Universitari de Manacor, té un preu de 30 euros per a professionals afiliats a les entitats patrocinadores i un de 40 per a altres professionals i assistents. Per als alumnes de la Universitat de les Illes és gratuït. Per altra banda, la Jornada ha estat organitzada per la Universitat de les Illes; en concret, el Centre Universitari de Manacor, la facultat d’Economia i Empresa i la facultat de Turisme. L’Ajuntament de Manacor, l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears – APTTCB – i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Balears en són els patrocinadors.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: