La reorganització dels serveis generals municipals de Manacor ha permès posar en marxa la brigada d’intervenció ràpida

Amb aquest servei s’arreglen petits desperfectes que causen molèsties a la ciutadania.


La Brigada municipal, que s’encarrega del manteniment i la millora dels espais públics del municipi, ja compta amb la primera unitat de la Brigada d’intervenció ràpida. “Es tracta d’un vehicle equipat amb les eines i la maquinària necessària per arreglar ràpidament petits problemes com rajoles que es mouen, petits clots, reparacions de les tapadores que donen accés al clavegueram o reposicions de mobiliari urbà o de pintura, unes feines que sovint són petites però que afecten molta gent, causen molèsties i fan que molts veïnats se’n queixin a l’Ajuntament”, ha explicat l’enginyer de la brigada municipal, Antoni Barceló.

La unitat de la Brigada d’intervenció ràpida de Manacor està composada per un operari i una furgoneta equipada amb les eines i les màquines necessàries per arreglar petits desperfectes de la via pública o del mobiliari urbà. “Durant les setmanes que fa que funciona s’han fet desenes de petites tasques com reposar rajoles a les voravies, millorar tapadores de clavegueram que s’havien degradat i podien suposar riscs de caiguda, millora de bancs i d’altres elements urbans”, ha afegit el responsable de la brigada Antoni Riera.

La Brigada d’intervenció ràpida “s’ha pogut posar en marxa gràcies a la feina que s’ha fet per reorganitzar el funcionament del departament i de la brigada municipal, per millorar la planificació de feines i per dotar el personal de la maquinària adequada amb l’objectiu de millorar el manteniment dels edificis públics, de les places i dels carrers”, ha explicat Antoni Barceló. A més “també és important destacar que hem pogut intensificar les tasques de manteniment i dedicar-hi més recursos perquè es va implantar el nou sistema de cessió de taules i cadires i es varen equipar algunes places i parcs per a poder-hi realitzar actes, festes i esdeveniments”, explica l’enginyer municipal responsable de la brigada Antoni Barceló. I és que els sistema de cessió de taules i cadires i l’adequació de places i parcs per esdeveniments “fan que els operaris de la brigada no hagin d’invertir dies i hores de feina en el muntatge de festes o altres actes i es puguin dedicar més a les tasques de manteniment”, han concretat els responsables de la brigada municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: