La sisena Trail solidària de la PB Els Tamarells recapta 5916 euros pel nin Jesús León Ariza

D’èxit rotund cal qualificar la sisena edició de la Trail Solidària, que en aquesta ocasió anava destinada a ajudar el nin calongí Jesús León, que pateix la malaltia denominada “de Duchenne”, una patologia neuro-degenerativa que afecta a 3.500 infants en tot el Món.

​ Més de 300 corredors i participants es donaren cita en el Parc Municipal de Felanitx el diumenge matí, els quals amb la compra de les paperetes solidàries optaren al sorteig de 182 regals oferts per establiments comercials, particulars, entitats associatives, esportistes com Rafel Nadal, Enric Mas, Mariona Caldentey, Marcel Wüst, Jaume Antoni Munar, Andrei Greipel, Mavi Garcia, Mateu Gamundí, Lluís Mas, Alejandro Forcades, Xavi Cañellas, i clubs com el FC Barcelona (Federació de Penyes), Manchester City (Carlos Vicens), R. Mallorca (Raúl Pareja), CA Osasuna (Brandon Thomas), Deportivo Alavés (Chimo Navarro), At. Balears, Volei Manacor, etc que aportaren peces signades i dedicades. Després del termini d’una hora per a adquirir paperetes es donà a conèixer la recaptació final que pujà a 5.916 euros, que serviran perquè en Jesús tingui una vida més fàcil dins les complicacions que li presenta aquesta malaltia. Assistiren a l’acte el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, i la pràctica totalitat del Consistori, així com també Maria Pons, la batlesa de Santanyí, municipi on resideix el nin.

​Després dels parlaments, la foto de grup i al so dels xeremiers Jaume Julià i Martí Tomàs es donar la sortida a la trail, una volteta de 17 kms per les muntanyes passant per les zones del Calvari, Sant Salvador, Castell de Santueri, Binifarda, Son Bennàsar i Puig de Sa Cista, i de la caminada de 10 kms, amb anada i tornada fins al Santuari de Salvador. Tornats els participants al Parc Municipal pogueren comprovar el resultat del sorteig i recollir els premis que les havien tocat.

​ L’organització formada per directius i socis de la penya, i també per voluntaris de la comarca, amb un total de quasi seixanta, vol agrair la col·laboració de tots els qui han abocat solidaritat amb els regals oferts per la rifa, a l’Ajuntament de Felanitx pel suport logístic, juntament amb la Brigada Municipal, la Policia Local, i els efectius de la Protecció Civil, a fotògrafs i a mitjans de comunicació, i a tots els qui d’una forma o una altra han aportat o col·laborat perquè s’hagi aconseguit aquesta extraordinària xifra per aquest nin que tant ho necessita.

​Tant de bo no fóra necessari però ja estem treballant amb la setena edició de la Trail Solidària.

PB Els Tamarells, més que una penya ​ ​ ​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: