La XV trobada de gent gran de les Fires i Festes de Manacor aplega vuit entitats de persones majors i prop de 400 persones

380 persones soparen juntes a la fresca i gaudiren de música i ball a la plaça de Ramon Llull.

La gent gran de Manacor també celebra les Fires i Festes de Primavera. Molts padrins i padrines acompanyen els néts i la família en els diferents actes que fins dia 9 de juny omplen Manacor de festa. Però també compten amb actes en què en són protagonistes. És el cas de la XV Trobada de Gent Gran, que dimecres dia 5 de juny va reunir 380 persones que formen part de les sis associacions de gent gran i de les dues residències per a persones majors del municipi.

Es tracta d’un sopar de germanor que impulsa l’Ajuntament en col·laboració amb totes les entitats que vetlen perquè els majors siguin persones dinàmiques. Així, ahir se citaren a la plaça de Ramon Llull els integrants de les associacions de gent gran de Son Macià, de Porto Cristo, de s’Illot, de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, l’associació Verge de Lluc, els Amics de les Aules, a més d’una representació de les residències de persones majors de Manacor i de Porto Cristo.

Els representants municipals acompanyaren els padrins i padrines de tot Manacor. Acudiren a la cita la batlessa de Manacor, Catalina Riera; i els regidors Maria Isabel Bauzà, Isabel Febrer, Joan Llodrà, Maria Antònia Sansó, Sebastià Nadal, Cristina Capó, Carles Grimalt i Joan Gabriel Parera.

Després de sopar, l’Ajuntament va obsequiar cada associació amb una planta i es donà el sus al ball. El tumbet de llom, el gelat i la coca varen agradar els assistents i els més balladors i els que no ho són tant varen poder sortir enmig de la plaça per gaudir del taller de ball en línia que va servir per donar per acabada la Trobada de Gent Gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: