La XVI jornada de cuina de Fires i Festes durà totvel potencial gastronòmic de Manacor a la Plaça Ramon Llull

Restaurants, pastisseries i cellers mostraran tot el que poden oferir diumenge dia 3.
La XVI Jornada de Cuina de Fires i Festes “serà una cloenda de luxe per a les Fires i Festes, un acte social i popular on els manacorins i manacorines compartirem uns plats exquisits que són obra d’alguns dels nostres millors cuiners”, ha explicat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà just en comentar l’acte. “Manacor és un pol d’atracció, el nostre municipi està de moda i sense el prestigi i la implicació dels cuiners, els pastissers o els vinaters del municipi no seria possible mostrar tot el potencial que tenim”, ha afegit la batlessa, Catalina Riera, en agraïment a tots els professionals que participaran en la XVI Jornada de Cuina de Manacor.

Aquest acte, a més de mostrar el potencial gastronòmic, també mostrarà la part més solidària de la ciutadania de Manacor. I és que els beneficis del quiosc de begudes i refrescos es destinaran a l’associació Tip-Tap, que fa feina per millorar la qualitat de vida dels nins i nines afectats per alguna discapacitat. Durant la presentació de la XVI Jornada de Cuina els representants municipals no han volgut acabar la seva intervenció sense desitjar sort i feina als professionals de la restauració i als cellers que participaran en aquest acte, que se celebrarà diumenge que ve, dia 3 de juny, a partir de les 20 h a la plaça de Ramon Llull de Manacor.

A la setzena Jornada de Cuina hi participaran Finca Càtering, que oferiran Raviolis de pasta brick amb mozzarella i fruites seques; el restaurant Bari hi presentarà Crocants de pollastre marinat amb salsa de mango; la trattoria Liorna hi aportarà Pizzetes variades; els cuiners de El Norte faran Barquetes de Quely amb cachopo de vedella asturiana farcit de sobrassada casolana; des del restaurant Factoria hi aportaran Brandades de bacallà fumat damunt torrades d’algues; el restaurant Somnis oferirà Galtes de vedella cruixent a baixa temperatura amb mayonesa de taronja; i des de sa Clova duran Variats d’ensalada russa, pilotes, croquetes de pollastre i pop amb ceba. Cal destacar que el programa de mà on s’especifica cada plat incorpora informació sobre els al·lèrgens que pot contenir cada proposta culinària. Així els al·lèrgics o intolerants al gluten, la lactosa, l’ou, la soja, la mostassa, el sèsam o el peix podran gaudir de la Jornada de Cuina que servirà per tancar els actes de les Fires i Festes 2018.

En l’apartat de dolços, tots els que passin per la Jornada de Cuina de diumenge podran tastar les Broquetes de fraules amb xocolata i la Mousse de tres xocolates amb picada d’abella que prepararà la pastisseria Ca’n Florit i també el Cardenal que faran els pastissers de Ca’n Tòfol. Els vins i els espumosos aniran a càrrec dels cellers Toni Gelabert, Pere Seda i Son Vell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.