L’Actriu Marga López estrena a l’Auditori Sa Màniga l’obra «Anar a Saturn i Tornar”»

Divendres, 17 de desembre, a les 20 h
ANAR A SATURN I TORNAR
Dramatúrgia: Marta Barceló
Direcció: Núria Vizcarro
Intèrpret: Marga López
Durada: 1 h 20 min
Entrada: 5 €

Als 45 anys a na Rosa li diagnostiquen un tumor al pit. Càncer de mama. Ella no se sent una guerrera ni una heroïna, ni tan sols voldria que diguessin que és una valenta. Na Rosa s’enfrontarà a la malaltia perquè no té altre remei, perquè estima la seva vida, la seva família, la seva feina, el seu entorn. Perquè ella no se’n vol anar. No encara.

Obra guanyadora del XV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca
L’Actriu i interpret de l’obra «Anar a Satur» Marga López, ha treballat a companyies com Iguanga Teatre, Diabéticas Acelerades, TIC Teatre, Fundació Teatre Principal, Companyia Xesc Forteza, membre de Teatre de Vellut, amb obres contemporànies i clàssiques com Memòria d’en Julià, El malalt imaginari, El rei Pepet, Estàs Bàrbara, L’estranye parella, Des de l’obscur, Domènech i Domènch.

Pel que fa a televisió va treballar a Mossèn Capellà de Nova Televisió, per IB3, Un golpe de suerte de Tri NeoFilms per Tele5. A més a participat a curtmetratges com: Niño Vudú, Mallorca Souvenir, i Domingueros.

A més és una gran actriu i directora a sèries d’animació com, Winx Club, Scooby Doo, Holic, Dinotrén. A Series de ficció com, Walker Texas Ranger, Relic Hunter, Dream On, Dawson creix i a pel·lícules com Gladiator, Thre Breank un, Billy Elliot.
Sens dubte la darrera obra de l’actriu Marga López «Anar a Satur» és una obra que no deixa indiferent a ningú, ja que és un problema real el Càncer de mama, en el que dia a dia dones valentes lluiten per guanyar-li la batalla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: