L’AECC estrena en primicia l’obra: Canta mi realidad’, a l’auditori l’Esponja de Ses Salines

Després de l’èxit del concert de Jaume Anglada per recaptar fons, l’entitat elegeix el municipi per presentar a nivell nacional aquesta obra inédita el pròxim 6 de desembre.

L’Ajuntament de Ses Salines es congratula i agraeix la decisió de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), d’estrenar a nivell nacional l’obra de teatre ‘Canta mi realidad’, el pròxim 6 de desembre a l’auditori l’Esponja.

El batle, Juan Rodríguez, ha manifestat que aquest anunci es fa després de l’èxit obtingut pel concert de Jaume Anglada, el passat 24 d’octubre, que va recaptar 150 € a benefici de l’AECC i que es van entregar a la junta local salinerar de l’entitat.

“Ses Salines és un poble solidari que dóna resposta a les necessitats dels més desfavorits i des de l’equip de Govern estem molt contents de la resposta popular cada vegada que s’organitzen activitats de caire solidari i per recaptar fons per a causes humanes”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Guillem Mas, ha explicat que ‘Canta mi realidad’, és una obra inèdita de l’escola de música i arts escèniques ‘DosPuntDos’ i l’AECC, que posa de manifest l’estigmatització social dels qui pateixen càncer.

Els assistents gaudiran d’un muntatge musical de 60 minuts de durada, que narra la història d’Ànima, una adolescent que en un moment determinat de la seva vida és diagnosticada de càncer. Al costat de la seva família i amics veiem com decideixen donar la lluita al que per a molts ulls és un gegant.

“Ànima ens comparteix els seus somnis, els seus temors, les seves ganes de viure, per a això és molt important el suport que rep del seu entorn. Serem testimonis del viatge que emprenen per a vèncer a la por i junts, entre cançons, celebrar la vida”.

L’aforament és limitat a 80 persones i ja es poden adquirir les entrades a la finestreta de l’Ajuntament o a la taquilla el dia de l’estrena.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: