L’Agent Manel Prieto pren possessió del càrrec i es converteix en el nou inspector en cap de la policia local de Manacor

El fins ara subinspector Manel Prieto s’ha convertit en el nou Inspector en Cap de la Policia Local de Manacor.

Prieto ha pres possessió del seu càrrec avui en presència de la secretària municipal i acompanyat de la batlessa, Catalina Riera, i el regidor d’Interior, Miquel Perelló. “Confiam en el nou Inspector en Cap i volem que la policia local segueixi incrementat les tasques de prevenció per garantir la seguretat ciutadana i millorar encara més el servei que dóna a tota la ciutadania”, ha explicat la batlessa. “El nou inspector en cap ha assumit el càrrec “amb el propòsit d’impulsar una reorganització dels recursos que té la policia per millorar-ne el funcionament i també amb l’objectiu de seguir incrementant la col·laboració amb la resta de cossos policials”, ha concretat el delegat Miquel Perelló.

El nou inspector en cap de la Policia Local és llicenciat en dret, s’ha format en direcció i gestió policial i en estratègies i habilitats per a comandaments. A més és pèrit judicial especialista en delinqüència juvenil i a través de l’Escola Balear d’Administracions Públiques va assolir la capacitació com Inspector policial. A més d’exercir com a professor en diferents cursos de capacitació de les policies locals de Balears, també ha fet feina com Subinspector en cap de la Policia Local de Felanitx abans de reincorporar-se a la Policia Local de Manacor el mes de juliol passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: