L’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor reclama que s’habilitin banys públics al port i al moll de Porto Cristo

La coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, denuncia que “els veïnats i visitants hagin d’acudir als restaurants privats per fer les seves necessitats perquè no hi ha banys públics”.

Manacor, divendres 8 de juny de 2018. La coordinadora de Ciutadans (Cs) Manacor, Joana Maria Salas, ha reclamat a l’Autoritat Portuària que habilitin banys públics a Porto Cristo pels visitants del moll, la llonja i la platja. “No entenem que ara per ara no s’hagin habilitat uns banys públics a la zona des port”, ha manifestat la coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, qui ha lamentat que “hi hagi uns banys públics anexes al restaurant del port, de titularitat autonòmica, que estan tancats perquè el restaurant segueix sense sortir a concurs”.

Cada dia arriben a Porto Cristo centenars de turistes, la majoria d’ells en autocar per visitar les coves, molts d’altres en embarcacions i no ens pareix normal que passejant per la badia, la platja i el port no trobin un sol bany públic”, ha indicat Salas.

Així mateix, la coordinadora de Cs Manacor ha criticat que l’ajuntament habilitàs un bany devora les dutxes de la platja que “només està obert en determinats horaris i passa llargues temporades tancat”.

Finalment, Salas ha demanat que “s’obri el bany del port i que no es vinculi la seva obertura a la concessió del restaurant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: