L’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor reclama que s’instal·lin marquesines a les parades de taxi

La coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, manifesta que “unes marquesines protegirien del sol en l’estiu, de les plogudes durant l’any i farien més còmoda l’espera als clients.
Manacor, dilluns 4 de juny de 2018. La coordinadora de l’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor, Joana Maria Salas, ha reclamat a l’ajuntament que “s’instal·lin marquesines a les parades de taxi amb la finalitat de protegir del fort sol en l’estiu, dels dies de ploguda durant tot s’any, i que es posin seients per fer més còmoda l’espera als clients”. “Els taxistes de Manacor duen anys reclamant l’instal·lació d’aquestes marquesines, i l’ajuntament continua sense fer-los cas; ens preocupa la situació perquè és un servei públic a un municipi turístic”, ha manifestat Salas.

La coordinadora de Cs Manacor ha lamentat que cap parada de taxis a Manacor tengui una marquesina que pugui protegir tant els clients com els taxistes i els seus vehicles de les inclemències des temps. Així mateix, Salas ha recordat que “Als comptes del consistori hi ha doblers suficients per dur a terme aquesta inversió i que les parades de taxi no estan situades en llocs a on existesquin impediments per l’ordenança paisatgística, el BIC o les zones artístiques”.

Finalment, la coordinadora de Cs Manacor ha demanat que “s’escoltin les demandes del sector del Taxi perquè fa una dècada que l’ajuntament es va comprometre a solucionar aquest assumpte” i que “s’elabori un projecte on s’establesquin terminis i inversions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.