L’agrupació de Cs Manacor reclama a l’Ajuntament que es pintin els passos de vianants del municipi

La coordinadora de l’agrupació, Joana Maria Salas, adverteix que “la majoria de passos de zebra no tenen suficient pintura, i en molts d’ells no hi ha senyals que els indiquin

Manacor, dilluns 23 de juliol de 2018. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor ha denunciat el mal estat en què es troben la majoria dels passos de vianants del municipi. “Els passos de zebra no tenen suficient pintura per advertir al tràfic rodant la seva existència i en molts d’ells no hi ha cap senyal que indiqui que es tracta d’un lloc obligatori de parada si hi transiten persones a peu”, ha lamentat la coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, qui ha reclamat a l’Ajuntament que “es pintin urgentment els passos de vianants que presenten deficiències”.

Així mateix, Salas ha demanat a l’Ajuntament que “s’instal·lin les senyals de trànsit al costat dels passos de vianants perquè no existesquin dubtes que un s’ha d’aturar en cas de veure qualcú”.

Finalment, la coordinadora de ‘lagrupació de Cs Manacor ha criticat que “fent un recorregut pels carrers i places dell municipi s’aprecia una falta total de manteniment per part de l’Ajuntament, tant en temes de conservació com de neteja”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: