L’agrupació de Cs Manacor reclama agranadors que acompanyin la màquina a l’extraradi de la ciutat

La coordinadora de Ciutadans (Cs) Manacor, Joana Maria Salas, denuncia que “els ciutadans de l’extraradi no compten amb els mateixos serveis que la resta

Manacor, dimarts 17 de juliol de 2018.

L’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor ha reclamat que es destinin més agranadors del carrer als barris de l’extraradi de la ciutat. “Els veïnats de Santa Catalina, Es Creuers i Sa Torre, entre altres, veuen com la màquina agranadora passa però no va acompanyada d’un agranador del carrer, la qual cosa provoca que molts de caps de cantons quedin sense fer-se nets, a causa de la impossibilitat de la màquina d’arribar a tots els racons”, ha denunciat sa coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas.

És necessària la presència d’un agranador del carrer perquè ajudi la màquina i deixi el fems a zones accessibles per quan passa l’agranadora”, ha manifestat Salas, qui ha indicat que “els veïnats han reclamat a l’Ajuntament que posi remei a un problema d’higiene i salut pública”.

Finalment, Salas ha explicat que “a l’extraradi de Manacor viu el 50% de la població del municipi i és reprovable que no compti amb els mateixos serveis que la resta dels ciutadans”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: