L’agrupació de Cs Manacor reclama un Plec de Condicions “realista i rigorós” per la contractació del servei de Neteja i Recollida de Fems

La coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, demana que “la concessionària contempli les demandes socials i laborals que exigeixen els sindicats

Manacor, diumenge 24 de juny de 2018. L’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor ha demanat a l’Ajuntament que no es demori més i faci un Plec de Condicions “realista i rigorós” per a la futura contractació del servei de neteja i recollida de fems del municipi. “És hora que la concessionària contempli les demandes socials i laborals que exigeixen els sindicats, entre les quals s’inclouen la creació d’un conveni col·lectiu, freqüències òptimes i un salari digne”, ha manifestat la coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas.

Ens pareix lamentable que després de dos anys debatent un assumpte tan sensible, i després d’aconseguir-se una pròrroga de sis mesos, l’Ajuntament de Manacor seguesqui improvisant i canviant el Plec de Condicions, sense incloure-hi les demandes defensades pels sindicats i la Patronal”, ha lamentat Salas, qui ha denunciat que “l‘actual concessionària duu quatre anys retallant salaris als seus empleats i oferint un servei pèssim”.

Així mateix, la coordinadora de Cs Manacor ha recordat que “la Federació de Veïnats, entitats i col·lectius varen traslladar a l’equip de govern que era preferible pagar una mica més que seguir amb un servei impresentable, que perjudica la imatge de tot el municipi”.

Finalment Sales ha reclamat a l’Ajuntament que en el nou Plec de Condicions també es reculli que “la central i les oficines de la nova concessionària estiguin situades a Manacor” i que “es definesqui molt clarament l’apartat de controls a la concessionària, ja que segons denuncia CCOO s’empresa no té controls efectius”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.