L’Ajuntament aconsegueix el compromís del Consell per invertir i fer millores a l’Hipodrom de Manacor

Un nou conveni concreta les inversions que farà l’Institut de l’Esport Hípic.

L’Ajuntament de Manacor i l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca signaran un nou conveni mitjançant el qual l’ens depenent del Consell de Mallorca se seguirà fent càrrec de la gestió i el manteniment de les instal·lacions de l’Hipòdrom Municipal de Manacor. La novetat d’aquest nou acord, que estarà en vigor fins al 2031, és que “defineix i concreta les inversions i els projectes de millora que haurà de fer durant aquests anys l’Institut d’Esport Hípic per posar al dia l’hipòdrom”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

L’objectiu d’aquest nou acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Manacor i el Consell de Mallorca “és evitar situacions com les que patim ara, amb millores pendents en molts aspectes que fan que, per exemple, la cafeteria continuï tancada”, ha afegit la batlessa. I és que “des de l’Ajuntament hem volgut escoltar les demandes del sector del cavall manacorí i hem fet gestions a escala supramunicipal per millorar el manteniment, l’aspecte i la confortabilitat de les instal·lacions perquè puguin gaudir-ne tots els usuaris de l’hipòdrom”, conclou Catalina Riera.

Així per exemple, el nou conveni “preveu i defineix per l’any 2018 una inversió de 160.000 per millorar la climatització de la cafeteria i la zona de tribunes cobertes i també una partida de 70.000 euros per millores, que podrien ajudar a fer la reforma necessària per a poder obrir de nou la cafeteria”, explica el regidor d’Esports, Miquel Perelló.

A més el nou document que regirà la gestió de l’Hipòdrom Municipal de Manacor preveu que tot el manteniment del recinte vagi a càrrec de l’Institut de l’Esport Hípic. El conveni, que ja ha aprovat el Patronat Municipal d’Esports i que se signarà pròximament, preveu a més la creació d’una comissió de seguiment “que vetllarà perquè el manteniment de totes les instal·lacions de l’Hipòdrom sigui l’adequat i perquè es facin realitat les inversions i les millores previstes”, explica el regidor d’Esports.

I és que el conveni inclou una clàusula que preveu que si no es realitzen les inversions previstes, es pugui resoldre la relació entre l’Ajuntament i l’Institut de l’Esport Hípic i, per tant, l’hipòdrom manacorí tornaria a ser de gestió municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: