l’Ajuntament apropa el pla general a Són Macià, Porto Cristo i Manacor

Amb el lema de la primera assemblea ciutadana, “Feim Poble”, l’Ajuntament organitza fins a tres trobades per parlar del Pla General.
Dins el mes de desembre, l’Ajuntament durà a terme tres reunions informatives arreu del municipi per tal d’esclarir els dubtes que pugui tenir la ciutadania envers el Pla General. Així, la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa, i el batle, Miquel Oliver, es reuniran amb els veïnats en les següents tres ocasions:
– La primera, dimecres dia 11 a les 19.30 h al Centre Cívic de Son Macià, destinada a esclarir dubtes d’aquest nucli i també de Cales de Mallorca i Cala Murada;
– La segona, divendres dia 20 a les 19.30 h a les oficines municipals de Porto Cristo (c. den Gual 31), destinada a esclarir dubtes d’aquest nucli i també de s’Illot, Cala Mandia, Cala Magrana, Cala Anguila i s’Estany den Mas;
– i la tercera, dissabte dia 21 a les 11 h a la sala gran del Teatre de Manacor, destinat a esclarir els dubtes d’aquest nucli i també de Son Talent.
Segons Hinojosa “és important que ens apropem als veïnats per tal que puguin saber de primera mà com és i en quin punt es troba el Pla General”.

“Volem seguir el tarannà de les reunions informatives que es van dur a terme abans de l’aprovació provisional”, ha exposat.
Per la seva banda, Oliver ha considerat que “el model de l’assemblea ciutadana ha de seguir, transparència i rendiment de comptes han de ser eixos claus del mandat”.

El Pla General va ser aprovat de manera provisional el passat 4 de novembre per una majoria de 17 vots favorables, acabant així amb quaranta anys d’urbanisme a la carta. Actualment es troba a l’espera de l’aprovació definitiva per part del Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: