L’Ajuntament de Son Servera col·loca cartells per recordar l’obligatorietat de complir amb l’ordenança que regula i garanteix la convivència en l’espai públic

A més de cartells, la batlessa, Natalia Troya, també ha emès un ban amb la mateixa finalitat.

L’Ajuntament de Son Servera ja ha col·locat a la plaça de Sant Joan cartells per recordar l’obligatorietat de respectar l’ordenança municipal que regula i fomenta les mesures per a una bona convivència en l’espai públic. Aquesta regula la prohibició de practicar jocs amb elements o objectes que puguin posar en perill la integritat física de les persones usuàries de l’espai públic així com la integritat dels béns, serveis o instal·lacions, tant públics com privats.

Aquesta mesura es pren després que alguns veïnats mostrassin el seu malestar per alguns comportaments que qualifiquen ‘d’incívics’ de joves i nins.

Amb la finalitat d’atendre aquest malestar, la batlessa ha emès també un ban en el qual es recorda l’ordenança municipal que regula les mesures per a una bona convivència i en el qual, a més, s’estipula que l’incompliment d’aquesta pot implicar multes de fins a 1.500 euros.

El consistori subratlla també que incrementarà la presència policial en hores de més afluència com a mesura dissuasiva, encara que recorda que és necessària la implicació de tot el poble per garantir la convivència i que el model de ciutat pel qual s’ha de treballar ha de tenir com a prioritat els nins i joves i el foment del seu bon desenvolupament i creixement en tots els sentits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: