L’ajuntament de Manacor celebra l’acord al qual han arribat els treballadord i els representants de l’empresa de neteja

L’acord acaba amb les convocatòries de vaga en la recollida de fems o la neteja viària.

Els representants públics de l’Ajuntament de Manacor celebren que “els treballadors i treballadores i els representants empresarials de la concessionària del servei de neteja al municipi de Manacor han arribat a un acord que recull un increment salarial progressiu que “entenem que és just”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pedro Rosselló. “És cert que a Manacor per fer la els treballadors cobraven menys que els d’altres municipis de l’illa i l’increment salarial pactat permet que els sous dels treballadors manacorins s’equiparin als de tot el sector”, ha explicat Pedro Rosselló.

“En aquesta negociació el paper de l’Ajuntament és molt limitat i hem intentat fer de mediadors, fa molts anys que els treballadors i les treballadores de la neteja a Manacor no havien gaudit de cap tipus d’increment salarial, és una reivindicació justa que finalment ha arribat a bon port”, explica la batlessa, Catalina Riera. “Estam satisfets que les dues parts hagin arribat a l’acord i que el conveni col·lectiu del sector es pugui tancar a Manacor després de més d’un any i mig de negociacions”, ha afegit el regidor Pedro Rosselló.

Des de l’Ajuntament tant la batlessa com el regidor de Medi Ambient han insistit en què la neteja dels espais públics “és un servei imprescindible i important perquè afecta la ciutadania en el seu dia a dia i també afecta la imatge que els que ens visiten se’n duen de Manacor”. Per això “des de l’Ajuntament apostam per millorar el servei, ho preveuen les condicions de neteja del contracte que estam ultimant des de l’Ajuntament i també ho preveu la part social, ja que esperam que els treballadors i les treballadores facin feina més a gust”, ha conclòs Pedro Rosselló. En definitiva, “el nostre objectiu és que Manacor estigui més net, més agradable i que ens faci sentir bé a tots els que hi vivim”, ha afegit la batlessa.

Serveis Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: