L’ajuntament de Manacor convida tots els comerços de la ciutat a participar en el 3r concurs d’aparadors de Fires i festes de primavera

Els interessats a participar-hi s’han d’inscriure abans de dilluns dia 30 d’abril.
Les properes Fires i Festes de Primavera de Manacor ja es preparen i amb l’objectiu de fomentar el dinamisme comercial i la integració dels aparadors del comerç en l’ambient festiu del municipi, l’Ajuntament de Manacor convoca el III Concurs d’Aparadors Manacor, el cor de Llevant. El concurs pretén “engrescar els comerciants del municipi a fer arribar les festes als seus establiments i per donar al·licients a tots aquells que s’esforcen a decorar els seus aparadors baldament no hi hagi premis”, explica la regidora Maria Isabel Bauzà.

Al concurs hi poden participar tots els comerços i empreses ubicades al municipi de Manacor i que tenguin aparador, independentment de la seva activitat econòmica. El termini d’inscripció en el concurs acabarà dilluns dia 30 d’abril. Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor (Serveis i tràmits/Comerç).
Per formalitzar la inscripció al concurs el formulari d’inscripció s’ha d’enviar emplenat per correu electrònic a l’adreça ioteroalmodovar@manacor.org . El formulari també es pot entregar de manera presencial l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manacor.

“El tema que proposam desenvolupar és ‘Manacor com a ciutat de compres’, pensam que els participants podran combinar les seves creacions amb productes propis de l’establiment i els objectes que es considerin oportuns, però el jurat tendrà en compte relació de la decoració de cada aparador amb les Fires i Festes de Primavera”, expliquen des de l’Àrea de Desenvolupament Local. Els aparadors que participin en el concurs han d’estar exposats el dia 14 de maig de 2018 i mantindran la decoració festiva dins dia 3 de juny.

Els premis previstos

El concurs preveu un premi de 300 euros pel primer classificat, un de 200 euros pel segon aparador premiat i un tercer premi de 100 euros. Però, a més, el concurs de mostradors de Nadal de Manacor preveu un premi del públic. “Encara que hi hagi un jurat professional, tothom que vulgui pot participar en el concurs des del seu compte de Facebook per triar el premi del públic que preveu aquest concurs”, explica la regidora Maria Isabel Bauzà.

Així les fotografies dels aparadors participants es penjaran a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor per tal de fer difusió del comerç manacorí i del mateix concurs. La fotografia de l’aparador penjada al Facebook de l’Ajuntament que obtengui més “m’agrada” o “m’encanta” obtendrà un premi de 100 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: