L’Ajuntament de Manacor convoca el comerç local a participar en el concurs d’aparadors de Fires i Festes

Amb “Les flors de maig” com a tema els comerços poden inscriure’s fins el 20 de maig.

L’Ajuntament de Manacor convoca per les properes Fires i Festes de Primavera un nou concurs d’aparadors “per engrescar els comerciants del municipi a fer arribar les festes als seus establiments i per donar al·licients a tots aquells que s’esforcen en decorar els seus aparadors i fer lluir Manacor”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. L’objectiu principal del IV concurs de mostradors “Manacor, el cor de Llevant” és “fomentar el dinamisme comercial i la integració dels aparadors del comerç en l’ambient festiu del municipi”, han explicat des de l’organització.

Al concurs hi poden participar tots els comerços i empreses ubicades al municipi de Manacor i que tenguin aparador, independentment de la seva activitat econòmica. Enguany, com a novetat “proposam una temàtica concreta, que és “Les flors de Maig”, que es podran combinar amb diferents elements de les Fires i Festes de Primavera i amb productes propis de cada establiment”, ha explicat la regidora de Comerç. Amb l’objectiu d’impulsar aquesta iniciativa i dotar d’eines als participants del concurs l’Ajuntament posarà a disposició dels comerços un taller que és realitzarà amb la temàtica de “Les flors de Maig”, per donar eines i tècniques als participants.

El termini d’inscripció en el concurs acabarà el proper dilluns dia 20 de maig. Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor (apartat Serveis i Tràmits/Comerç). A l’àrea de Comerç de l’Ajuntament també us facilitaran els documents.

Els premis previstos

El concurs preveu un premi de 300 euros pel primer classificat, un de 200 euros pel segon mostrador premiat i un tercer premi de 100 euros. Però, a més, el concurs de mostradors de Nadal de Manacor preveu premis pels quatre aparadors que aconseguesquin més “m’agrades/m’encantes” al Facebook de l’Ajuntament de Manacor. Els quatre aparadors més votats a pels usuaris de la xarxa social rebràn cadascún d’ells 10 tickets per sopar a la XVII Jornada de cuina de Manacor, que se celebrarà de dia 9 de juny a la Plaça de Ramon Llull. Així les fotografies dels aparadors participants es penjaran a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor per tal de fer difusió del comerç manacorí i del mateix concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: