L’Ajuntament de Manacor convoca el comerç local a participar en el IV concurs de mostradors de Nadal

Tots els comerços del municipi s’hi poden inscriure fins dia 26 de novembre.

L’Ajuntament de Manacor convoca per aquestes festes de Nadal un nou concurs d’aparadors “per engrescar els comerciants del municipi a fer arribar el Nadal als seus establiments i per donar al·licients a tots aquells que s’esforcen a decorar els seus aparadors sense importar-los que hi hagi o no hi hagi premis”, ha explicat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. L’objectiu principal del quart concurs de mostradors “Nadal a Manacor” és “fomentar el dinamisme comercial i la integració dels aparadors del comerç en l’ambient festiu del municipi”, han explicat des de l’organització.

Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Manacor es vol convidar a totes les associacions de comerciants i a tots els establiments comercials de Manacor a engalanar els comerços amb motius nadalencs i a inscriure’s al concurs que premiarà els millors aparadors del municipi. Al concurs hi poden participar tots els comerços i empreses ubicades al municipi de Manacor i que tenguin aparador, independentment de la seva activitat econòmica. El termini d’inscripció en el concurs acabarà dilluns dia 26 de novembre. Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor (apartat Ajuntament/Tràmits administratius/Catàleg de procediments/Comerç). A l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, al telèfon 971849100 ext. #3131 o escrivint a ioteroalmodovar@manacor.org també es facilitaran els documents.

Els premis previstos

El concurs preveu un premi de 300 euros pel primer classificat, un de 200 euros pel segon aparador premiat i un tercer premi de 100 euros. Però, a més, el concurs de mostradors de Nadal de Manacor preveu un premi del públic. “Encara que hi hagi un jurat professional, tothom que vulgui pot participar en el concurs des del seu compte de Facebook per triar el premi del públic que preveu aquest concurs”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà.

Així les fotografies dels aparadors participants formaran una galeria a la pàgina oficial del Facebook de l’Ajuntament de Manacor per tal de fer difusió del comerç manacorí i del mateix concurs. La fotografia de l’aparador penjada al Facebook de l’Ajuntament que obtengui més “m’agrada” o “m’encanta”, fins dilluns dia 17 de desembre a les 13 h, obtendrà un premi de 100 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: