L’Ajuntament de Manacor convocarà a la resta de propietaris de l’hipòdrom per desbloquejar les inversions al recinte

L’objectiu és poder modernitzar les instal·lacions hípiques i dignificar el trot manacorí.

L’Ajuntament de Manacor convocarà en les pròximes setmanes a tots els propietaris de l’hipòdrom manacorí per poder tirar endavant les inversions previstes al recinte. El consistori ha detectat, arran de la petició d’una particular, que l’usdefruit que tenia l’ens municipal sobre el recinte i que el 2011 va cedir al Consell de Mallorca es va extingir l’any 2014. Aquest fet bloqueja temporalment les inversions previstes en el conveni que es va signar el mes de juny entre l’Ajuntament i l’Institut d’Esport Hípic amb l’objectiu de poder modernitzar l’hipòdrom. “És evident que no es pot invertir en una instal·lació que no sigui pública sense el consentiment de la resta de propietaris, però estam convençuts que entre tots els que estimam el trot i el món del cavall podem millorar l’hipòdrom que estimam tots els manacorins i manacorines”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

L’ajuntament té en aquests moments 242 títols de propietat dels 600 que existeixen i que corresponien a antics socis de la Sociedad de carreras de trote de Manacor, que va desaparèixer l’any 1983 per un deute amb l’Estat. A partir d’aquell moment l’Ajuntament va obtenir l’usdefruit de les instal·lacions, que va caducar l’any 2014. De les 600 participacions de l’antiga Sociedad de carreras de trote de Manacor, 358 pertanyen a particulars. L’objectiu de la reunió que convocarà els propietaris d’aquestes 358 participacions és obtenir el quòrum necessari per poder modernitzar i dignificar l’hipòdrom de Manacor.

L’ampliació del conveni signat el mes de juny entre l’Institut de l’Esport Hípic i l’Ajuntament de Manacor tenia per objectiu modernitzar les instal·lacions de l’hipòdrom manacorí, preveia millorar la climatització de la cafeteria, la zona de les tribunes cobertes i el manteniment de la pista, entre moltes altres actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.