L’Ajuntament de Manacor impulsa la web cultural www.enviumanacor.cat per unificar l’oferta cultural del municipi

El nou portal permet que les entitats tant públiques com privades puguin publicar-hi esdeveniments.

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor ha posat en marxa la pàgina web www.enviumanacor.cat, un nou servei que té per objectiu unificar l’oferta cultural del municipi. En Viu Manacor és una eina cultural que funciona a mode d’agenda de tota l’actualitat cultural del municipi de Manacor, ja sigui de programació pública com privada. D’aquesta manera es pretén acabar amb la dispersió informativa en un municipi tan actiu culturalment com Manacor, oferir un servei accessible per als ciutadans des d’allà on sigui, i oferir una eina que permeti donar publicitat al sector cultural, en un moment especialment complicat per mor de la situació sanitària.

En Viu Manacor és una eina innovadora ja que permet a l’Ajuntament de Manacor i a tots els organismes municipals autònoms (Teatre i Auditori, Conservatori, Museu d’Història, Biblioteques, Institució Pública Antoni M. Alcover, Escola Municipal de Mallorquí) no només publicitar els actes culturals de manera unificada, sinó també oferir als ciutadans la possibilitat de fer la reserva i adquisició de les entrades.

Una altra de les novetats més importants d’aquesta pàgina web és que a partir permet que entitats culturals i socials de caire privat també puguin publicar els seus esdeveniments, de manera que En Viu Manacor contingui la màxima oferta cultural del municipi. Les entitats interessades només hauran de donar-se d’alta i podran publicar esdeveniments. Aquesta possibilitat es posarà en marxa a partir del mes de maig, ja que durant aquest mes d’abril la web funcionarà exclusivament amb programació de caire públic.

“En Viu Manacor serà el portal de referència de la cultura a Manacor”, ha assegurat el delegat de Cultura i Educació, Mateu Marcé durant la presentació que ha tingut lloc aquest divendres al Conservatori de Manacor. En aquest sentit, Marcé ha afegit que “volem que ja no torni a passar que algú no hagi anat a un espectacle o acte cultural a Manacor perquè no se n’ha assabentat”.

El tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Llorenç Carreres, ha explicat que la web també permet agrupar els esdeveniments culturals com ara festivals o cicles com el Festival de cancçó d’autor BarnaSants o el cicle de memòria històrica de l’Escola Municipal de Mallorquí ‘Obrir per tancar’. El delegat de Cultura ha insistit en la oportunitat que suposa aquesta nova eina per al sector cultural donat que “permet tant a entitats públiques com privades no només agendar, sinó també determinar capacitats d’assistents i també posar les entrades a la venda”. Així, mitjançant aquesta nova eina l’Ajuntament de Manacor dona un impuls necessari al sector cultural en un moment especialment dur marcat per les restriccions sanitàries derivades de la Covid-19.

Amb l’objectiu d’oferir un servei més complet, els usuaris també poden sol·licitar rebre tota l’actualitat cultural de Manacor mitjançant el correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: