L’Ajuntament de Manacor instal·la 20 nous contenidors de matèria orgànica a Cales de Mallorca i Cala Murada

Els veïns poden recollir les targetes sol·licitades al punt informatiu habilitat al Centre Cívic aquest dijous i divendres d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor continua amb la implementació progressiva del sistema de recollida de matèria orgànica a tot el municipi de Manacor i que preveu que sigui completa el proper mes de setembre amb la instal·lació de fins a 250 contenidors marrons. Després que la setmana passada es va ampliar aquest servei als barris del Serralt i de Fartàritx, a partir d’aquesta setmana també poden reciclar matèria orgànica els residents de Cales de Mallorca i de Cala Murada.

L’Ajuntament ha instal·lat 20 nous contenidors marrons de FORM (Fracció Orgànic Residu Municipal) a les vies principals de Cales de Mallorca i de Cala Murada i a punts estratègics d’accés a les diferents urbanitzacions. Des de Medi Ambient no es descarta que el nombre de contenidors es pugui anar ampliant a mesura que el servei s’hagi establert.

Els veïns de la zona poden acudir al punt informatiu que s’ha habilitat al Centre Cívic de Cales de Mallorca a recollir les targetes sol·licitades en cas d’haver-se acollit a la tarifa reduïda. A més, també hi poden acudir totes aquelles persones que desitgin tenir informació sobre el nou servei. El punt informatiu està obert aquest dijous 20 de maig i divendres 21 de maig d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h. El delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, anima els ciutadans de la zona “a fer tornar petit el contingut del contenidor gris, és a dir: a reciclar i a acollir-se a les bonificacions que ofereix l’Ajuntament per fer-ho”.

L’Ajuntament de Manacor ja disposa dels 250 contenidors de recollida de matèria orgànica, tot i que la implementació es fa de manera progressiva per nuclis i/o barriades, ja que el departament de Medi Ambient prioritza l’atenció als veïns zona a zona i que la informació pugui arribar al major nombre de persones possible mitjançant atenció directa a peu de carrer. La setmana que ve es preveu que s’instal·lin els contenidors de FORM de s’Estany d’en Mas, Cala Anguila i Cala Mendia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: