L’Ajuntament de Manacor instal·la fotografies del municipi a l’Hospital de Manacor amb l’objectiu d’humanitzar les Urgències

L’Ajuntament de Manacor ha instal·lat una nova fotografia de 18 metres de llargada per 1,5 metres d’ample a la sala d’espera de les Urgències de l’Hospital de Manacor. Es tracta d’una iniciativa fruit d’un conveni entre la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor i de l’Hospital de Manacor que té per objectiu humanitzar les sales d’espera de les instal·lacions sanitàries i fer-les més agradables als pacients i familiars.

La fotografia que s’ha instal·lat a la sala d’espera d’Urgències és una imatge del 21è FAI Campionat d’Europa de globus aerostàtics que va tenir lloc a Manacor l’octubre de 2019 i que va comptar amb més de cent globus, 85 equips i 600 participants de més de 25 nacionalitats.

Aquesta fotografia se suma a les dues de Cala Varques i Cala Magraner que l’Ajuntament de Manacor va instal·lar la tardor de 2020 a la sala d’espera de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor.

La delegada de Turisme de l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Truyols, ha visitat el centre sanitari acompanyada de la gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell, i de la resta de l’equip directiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: