L’Ajuntament de Manacor millora la plaça Ramon Llull amb la instal·lació d’un cadafal de més de 44 metres quadrats

La plaça de Ramon Llull, una de les més importants de la ciutat de Manacor, que també es coneix com la plaça del Mercat, ja compta amb un cadafal permanent i amb nous llums que la fan lluir.

I és que l’Ajuntament de Manacor, des de la delegació de Serveis Generals, ha convertit “un dels punts febles de la plaça on s’acumulava brutícia en un nou cadafal de més d’onze metres per més de quatre metres i mig que s’aprofitarà en moltes de les festes que s’hi fan”, explica el regidor de l’àrea, Joan Sagrera. De fet, durant la revetla de Sant Jaume ja s’ha estrenat el nou element de la plaça.

“El projecte estava valorat en uns 13.700 euros però l’hem executat amb recursos propis de la brigada municipal i la inversió final ha estat d’uns 9.000 euros”, ha apuntat l’enginyer de la Brigada Municipal, Antoni Barceló. Les tasques que han realitzat els operaris de la brigada han consistit a convertir el safareig buit situat vora l’antic abeurador en un cadafal. S’ha construït una estructura i s’ha cobert l’antic depòsit d’aigua, que era inutilitzable. “Ara en el seu lloc hi ha un cadafal, però el que està intacte són les pedres de l’antic abeurador, s’han protegit abans de fer res perquè tot el que implica aquesta actuació es pugui desfer perfectament sense afectar aquest element patrimonial”, ha assegurat el regidor de Serveis Generals, Joan Sagrera.
Millor equipament
A més, des del nou cadafal la plaça de Ramon Llull disposa d’un quadre elèctric amb capacitat perquè s’hi puguin endollar equips de so o d’il·luminació en cas que es programin actuacions i activitats a l’aire lliure”, expliquen des de la Brigada Municipal. També s’ha realitzat una nova instal·lació a l’estructura de l’umbracle que recorr un dels laterals de la plaça. Aquesta nova instal·lació “disposara de punts de connexió que es podran activar puntualment quan es realitzin activitats o actes festius a la plaça”, ha explicat Joan Sagrera.

“La nostra intenció és millorar les instal·lacions que tenim, posar-hi ordre i que es puguin fer servir sense que els operaris municipals hagin d’invertir hores i hores de feina habilitant instal·lacions temporals”, apunta Sagrera. “D’aquesta manera la brigada municipal es podrà dedicar amb més intensitat a les feines de manteniment de l’espai públic”, afegeix el regidor de Serveis Generals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.