L’ajuntament de Manacor presenta el nou servei de recollida selectiva de residus

El departament de Medi Ambient, encapçalat pel regidor Sebastià Llodrà, ha presentat el nou servei de recollida selectiva de residus, que començarà el 1r d’octubre a Son Macià i Sa Torre de Porto Cristo.

La presentació s’ha dut a terme el dilluns 16 i dimarts 17 al saló parroquial de Son Macià, el dimecres 18 i el dijous 19 al Club Nàutic de Porto Cristo, i divendres 20 destinat a les cases de fora vila de Son Macià.

El nou servei de recollida, que es posarà en marxa de forma progressiva, introduirà diverses millores, com són la recollida porta a porta al centre de Manacor, son Macià i sa Torre, l’establiment d’una deixalleria mòbil o la recollida de matèria orgànica en contenidors intel·ligents a s’Illot, Porto Cristo i resta de Manacor.

L’objectiu és oferir un millor servei, més proper i més adaptat a cada zona del municipi però també assolir les obligacions ambientals de reducció i reciclatge de residus. Cal recordar que al municipi es reciclen tan sols el 13% dels residus tot i que és una obligació arribar al 50% abans que no finalitzi el 2020.

Al web residusmanacor.cat s’hi pot trobar tota la informació ampliada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: