L’ajuntament de Manacor promou la millora de instal·lacions esporrives del municipi amb una inversió de 1’5 milions d’Euros

L’Ajuntament de Manacor té a punt 17 projectes per a la millora de diferents instal·lacions esportives d’arreu del municipi, les quals “són necessàries perquè cada vegada són més els esportistes que utilitzen les diferents pistes i pavellons i perquè els clubs manacorins pugen de categoria, es professionalitzen i necessiten instal·lacions homologables i de qualitat”, explica el delegat municipal d’esports, Miquel Perelló.

Un dels projectes més importants, pel que fa a l’abast i al pressupost de l’obra, és l’ampliació de l’edifici de la pista municipal d’atletisme que es troba situada devora la torre dels Enagistes. El projecte consisteix en la construcció d’un nou edifici d’uns 300 metres quadrats, el qual se situaria just al costat de l’edifici existent. Un edifici que, un cop acabada l’ampliació, arribaria fins a l’actual caseta prefabricada on se situen els jutges quan se celebren competicions oficials. En el nou edifici s’hi situaria un gimnàs perquè els atletes puguin completar el seu entrenament, un magatzem per poder guardar tot el material esportiu de les diferents disciplines atlètiques i una sala pels jutges on també s’hi instal·laria la tecnologia del “fotofinish”. I és que, tal com explica el delegat d’Esports “la pista de Manacor està en molt bones condicions i cada vegada s’hi celebren més competicions esportives a nivell de Mallorca i de Balears, per això i perquè els nostres atletes ho reclamen, creim que seria bo millorar-la i acostar-nos cada vegada més als paràmetres professionals”.

Aquest projecte té un pressupost de 360.000 euros i s’ha presentat a la línia d’ajudes que ofereix el Consell de Mallorca per a la millora d’instal·lacions esportives juntament amb altres 16 intervencions. Un altre d’aquests projectes és la millora de les pistes de vòlei del pavelló Bernat Costa, situat al complex de na Capellera. Allà s’hi instal·laran tribunes retràctils, es millorarà el paviment i s’hi adaptaran nous sistemes de seguretat. Aquestes actuacions que tenen un pressupost de 167.000 euros. “L’actuació que farem al pavelló Bernat Costa té com a causa l’ascens a la Superlliga que la passada temporada va aconseguir el Club Vòlei Manacor i vull deixar ben clar que des de l’Ajuntament tirarem endavant aquesta reforma i totes les que responen a les necessitats dels clubs que han ascendit de categoria encara que el Consell no es comprometi a finançar-les”, especifica el regidor d’Esports.

Una altra de les reformes importants és el canvi de gespa del camp de futbol de la torre dels Enagistes, una actuació que té un pressupost de 215.596 euros. Però “les actuacions que impulsam des de la delegació d’Esports intenten tenir en compte tots els nuclis de població de Manacor i per això actuarem al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal, al Poliesportiu Joan Gomis, al pavelló Bernat Costa, a na Capellera, a la pista de cala Murada, a l’equipament esportiu de Son Macià, a la pista d’atletisme, al pavelló de s’Illot, entre altres”, explica el delegat d’Esports. Unes actuacions que, en conjunt, tenen un pressupost de 1.437.876 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.