L’ajuntament de Manacor reconeix els mèrits del club Bàsquet Manacor i els exits dels seus jugadors i jugadores

Després de 27 anys d’absències el club ha participat en el campionat d’Espanya.

L’Ajuntament de Manacor, en nom de tots els ciutadans i ciutadanes, ha volgut retre un senzill homenatge als jugadors del Club Bàsquet Manacor que durant aquesta temporada s’han proclamat campions de Mallorca i de Balears.

Es tracta de l’equip Cadet Masculí A Agrupació Mutua, el qual també ha participat en el campionat d’Espanya en la categoria Cadet. Així els jugadors Xavier Caldentey, Marc Villalobos, Pau Duran, Sebastià Galmés, Pablo Raïj, Andreu Pastor, Montserrat Santandreu, Miquel Santandreu, Joan Trujillo, Joaquin Pedro Rodríguez, Miquel Umbert, Joan Àngel Barceló, Pere Duran, Pau Galmés, Toni Vives i Toni Bennassar; i el cos tècnic format pels entrenadors Jeroni Brunet i Mauricio Raïj; el delegat Joan Galmés; i el president del Club, Rafel Pastor, han rebut un agraïment en forma d’un petit obsequi per part del consistori. Tots ells també han participat en el Campionat d’Espanya, el qual s’ha celebrat a Lleida i han quedat en la 30a posició de la classificació. “Gràcies a vosaltres per primera vegada en 27 anys un equip manacorí ha participat en el campionat d’Espanya i heu fet ressonar el nom de Manacor i de l’esport manacorí davant els millors jugadors de l’estat”, ha destacat el regidor d’Esports, Miquel Perelló.

El batle de Manacor, Pedro Rosselló, ha volgut donar-los les gràcies a tots i ha explicat que “en nom de tota la ciutadania de Manacor vos puc dir que estam orgullosos de vosaltres perquè a més de dur el nom de Manacor molt més enllà de les nostres fronteres sou un exemple per a tots els ciutadans”, ha destacat el batle. “Vos sacrificau, vos esforçau cada dia per millorar els vostres resultats i sabeu cooperar i fer feina amb equip i per això m’agradaria reconèixer els vostres pares i mares i també els vostres entrenadors, tots ells vos inculquen aquests valors amb què s’hauria de fixar tota la ciutadania”, ha afegit el batle.

Durant l’acte també han estat homenatjats els jugadors i jugadores del Club Bàsquet Manacor que han jugat a les diferents categories de la Selecció de les Illes Balears de bàsquet. Joan Nadal i Joan Santandreu, de la categoria Mini Masculí; Rebecca Akua, Marc Villalobos, Montserrat Santandreu i Joan Trujillo, de les categories Cadet masculí i femení; i Víctor Llodrà, de la selecció Júnior masculí. Tots ells també han rebut un petit obsequi. A l’acte també hi han participat pares, mares i familiars dels jugadors de bàsquet, a més d’altres regidors del consistori. Des de l’Ajuntament han agraït als representants del club l’exigència, el rigor i l’esforç que han fet i que fan per fer créixer aquest club i per millorar cada dia l’estima que hi tenen tots els manacorins i els resultats esportius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: