L’ajuntament de Manacor renova tot el paviment del pont de s’Illot d’acord amb les demanades dels veïnats

És el pont per a vianants que connecta la part manacorina de s’Illot amb la llorencina.

L’Ajuntament de Manacor s’ha fet càrrec de la renovació completa del paviment del conegut com a “pontet” de s’Illot. “És cert que el paviment estava degradat i, a part de la mala imatge que podia donar, durant els dies més humits era fàcil que la gent patinàs”, explica el regidor delegat de s’Illot, Antonio García. Per això des de la delegació del nucli “hem fet feina per a poder renovar tot el paviment, tal com reclamaven els veïnats, els comerciants i els empresaris de s’Illot”, afegeix Garcia.

De fet abans de la renovació el paviment del pont de s’Illot s’havia cobert amb lones sintètiques. La millora realitzada recentment ha consistit a instal·lar un nou paviment, que no és estructural, de fusta “per recuperar la imatge del pontet que els silloters i silloteres tenen dins el cap i que, tal com m’havien fet arribar, enyoraven”, explica el delegat Antonio García. Així la fusta tractada perquè sigui adequada per a funcionar com a paviment cobreix la superfície del pont. “Crec que tothom està content amb aquesta actuació, a més de minimitzar el risc de caigudes perquè aquesta superfície no patina, recuperam la imatge original d’aquest pont que tanmateix és un dels símbols que identifica tan els silloters que viuen a la part del municipi de Manacor com a la part de Sant Llorenç”, afegeix García

Les tasques de renovació del paviment s’han realitzat utilitzant fusta tractada perquè “resisteixi les inclemències del temps i de la mar, és un material que s’utilitza tan en molls com en clubs nàutics i volem que duri tant com sigui possible”, afegeix Antonio García. Aquesta actuació ha suposat una inversió de 12.380 euors i l’ha duita a terme una empresa especialitzada “que ha guanyat el concurs públic que des de l’Ajuntament es convocà per a poder dur a terme aquesta actuació”, concreta García.

Tot plegat ha permès “reforçar l’estructura i reposar tot el paviment amb un tipus material totalment adequat i que és molt semblant al paviment original del pont, esperam que aquesta actuació permeti a tothom sentir-se una mica més orgullós de la imatge de s’Illot”, conclou el delegat de s’Illot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.