L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar reparteix 1,35 milions d’euros entre els afectats de la torrentada

Aquesta tercera bestreta procedeix de les donacions solidàries que particulars i empreses han anat fent tots aquests mesos als comptes habilitats.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat en un plenari extraordinari aquest passat dijous 27 de desembre les bases reguladores per a repartir les subvencions als damnificats per les inundacions del passat 9 d’octubre. Unes bases consensuades amb la Comissió de Seguiment, formada per membres de l’associació d’afectats i representats municipals, i que arriben una vegada la Conselleria de Territori ha facilitat al consistori les dades definitives del grau d’afectació de l’aigua a tots els immobles del municipi.

Ha estat a patir d’aquesta darrera informació que s’han establert els criteris de repartiment, segurament definitius, d’aquesta bestreta, que és la més gran feta fins ara.

D’aquesta manera, s’ha assignat un nombre determinat de punts a cada immoble depenent de si estava o no habitat, si és magatzem o garatge o si pertany a danys comuns d’una comunitat de propietaris. A partir d’aquí, s’han multiplicat els punts obtinguts amb el grau d’afectació de l’aigua en cada cas per tal d’obtenir una puntuació definitiva, que s’ha multiplicat pels euros corresponents, aproximadament, 4 euros per punt.

Cal destacar que en el cas dels llogaters, d’acord amb la base sisena de l’acord, els hi toquen 300 punts, mentre que el propietari, n’obtindria 700.

Es donarà ajuda a aquells immobles afectats com a mínim amb 5 cm d’alçada de l’aigua, i la puntuació màxima serà per aquelles que hagin estat afectades amb 2 o més m. Així, els ingressos oscil·le entre els 300 i els 12.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.