L’Ajuntament de Sant Llorenç renova la seva seu electrònica per fer-la més moderna i accessible

Amb aquesta millora també s’ofereix més seguretat pel ciutadà.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha activat aquesta setmana la seva nova seu electrònica, un espai web des d’on els ciutadans poden exercir el seu dret d’accés a la informació, als serveis i als tràmits de l’administració pública de manera telemàtica.

Aquesta nova seu pretén ser més senzilla per a l’usuari i facilitar-li la navegació, la localització d’informació i la realització de qualsevol tràmit.
Destaca com una de les millores més importants respecte a la seu anterior la incorporació del protocol HTTPS per defecte durant tota la navegació, que garanteix així una major seguretat amb l’atenció directa dels ciutadans que vulguin realitzar tràmits administratius des del seu domicili.

Amb aquesta imatge totalment renovada l’Ajuntament té previst ben aviat seguir millorant-la i augmentar el catàleg, tràmits i procediments telemàtics, per tal de complir així els drets que la Llei 39/2015 atorga a tots els ciutadans.
La regidora de Noves Tecnologies, Antonia Bauzà, explica que la nova seu “s’ha concebut per facilitar l’accés a la informació de servei i tràmits més utilitzats per la ciutadania, d’una manera més fàcil i còmoda; i alhora per ser una eina més de comunicació amb els ciutadans.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: