L’Ajuntament de Son Servera activa un servei de cita prèvia per sol·licitar determinats tràmits

Aquest nou servei fomentarà una atenció ciutadana més organitzada i, de moment, podran sol·licitar-se per aquesta via les acreditacions de certificats digitals, fer el registrament de la documentació requerida per les paradetes del mercat i la finestreta única.
L’Ajuntament de Son Servera posa en marxa a partir d’avui un sistema de cita prèvia per tal d’agilitar la tramitació de determinats tràmits. Concretament, a partir d’aquest mateix dimecres 10 de juny, els veïnats podran demanar cita prèvia de manera telemàtica a través de la seu electrònica per obtenir l’acreditació del certificat digital, el qual permet a la persona usuària signar i acreditar la seva identitat de manera segura per Internet i fer tasques burocràtiques de manera segura amb l’Administració pública. També així es podrà fer per al registrament de les paradetes del mercat, és a dir, es podrà demanar cita per aportar la documentació requerida i per als serveis de finestreta única, això és l’entrega de documentació per a altres administracions.

Des de la seu electrònica, la ciutadania podrà accedir de manera senzilla a l’apartat “cita prèvia” on només haurà de seleccionar el servei i a continuació en podrà veure la disponibilitat horària. Podrà triar data i hora i una vegada seleccionat rebrà un comprovant que haurà de presentar a l’Ajuntament el dia de la cita amb la finalitat d’evitar cues. Tothom que acudeixin amb la seva cita tendrà prioritat per accedir a l’atenció presencial.

L’objectiu d’aquesta mesura, impulsada des de del Departament de Modernització, és, d’una banda, vetlar per la seguretat de la ciutadania evitant així aglomeracions innecessàries i, de l’altra, agilitar la tramitació burocràtica i evitar cues i esperes. A més, progressivament es pretén afegir nous tràmits a aquest sistema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: