L’Ajuntament de Son Servera amplia els Serveis Socials Municipals amb una nova seu al nucli de Son Servera

El nou local és una unitat de treball social (UTS).

L’Ajuntament ha posat en funcionament des d’aquest dimecres, 31 de març, una nova oficina de serveis socials al municipi amb l’objectiu d’apropar aquest departament, tan essencial actualment, a les persones residents al nucli de Son Servera i evitar així els desplaçaments fins a Cala Millor, on es troba la seu central dels Serveis Socials Municipals. La nova seu habilitada, que complementarà aquesta oficina central , està situada al carrer Sant Antoni, n. 5, de Son Servera.
Aquesta unitat s’obrirà al públic els dilluns i dimecres, de 9 a 14 h, tot i que s’hi atendrà cada dia de la setmana amb cita prèvia depenent de la necessitat. Amb tot, la previsió és que en els propers mesos aquest horari d’atenció sigui cada vegada més ampli.
L’edifici compta amb un rebedor, dos despatxos, una sala de reunions, bany i cuina. A més, gairebé tot el mobiliari ha estat fet per la brigada municipal cosa que ha permès abaratir els costos.
Des dels Serveis Socials Municipals s’ha volgut explicar que aquesta nova seu no suposarà en cap cas un canvi en les treballadores de referència d’aquelles persones que ja en són usuàries: “Entenem que hi ha una relació de proximitat i confiança entre treballadores i persones usuàries, per tant no romprem aquesta relació d’un dia per l’altra”, ha explicat Marga Bonet, regidora de Serveis Socials.
Aquesta nova oficina respon a l’increment considerable de la demanda que ha provocat que l’oficina de Cala Millor hagi quedat insuficient, i és que les prestacions ateses pels Serveis Socials s’han incrementat de forma considerable en el darrer any. A més, per altra banda, també suposa evitar desplaçaments de la gent de Son Servera a Cala Millor: “Creim que és l’Administració que s’ha d’apropar a les persones i un departament de serveis socials a Son Servera era ja una necessitat”, ha conclòs la regidora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.