L’Ajuntament de Son Servera comença una campanya de juguetes solidàries per a aquest Nadal

Des d’avui fins dia 18 de desembre es poden deixar juguetes en bon estat per repartir-les entre els infants del municipi que més ho necessiten.

L’Ajuntament de Son Servera, a través del Departament de Serveis Socials, ha posat en marxa des d’aquest dilluns 23 de novembre una campanya de juguetes solidàries per a les festes de Nadal.
La idea pretén incentivar la solidaritat, sobretot entre els més petits, compartint les seves juguetes en bon estat a manera d’intercanvi per tal que aquestes es reparteixin durant les festes de Nadal i, que cap infant del municipi es quedi sense regal i mantengui la il·lusió d’aquestes dades.
Per a aquesta campanya s’ha habilitat un punt de recollida a l’Estació del Tren de Son Servera, que estarà obert de dilluns a divendres fins al dia 18 de desembre.
Es demana que les juguetes estiguin en bon estat de conservació, ja que altres infants hi han de poder jugar.
Una vegada tancada la donació, les juguetes es classificaran per edats i es prepararan per ser repartides entre aquells que més ho necessiten.
Marga Bonet, regidora de l’àrea, ha explicat que aquest any la iniciativa “és més necessària que mai” i ha convidat tots els infants del municipi perquè puguin “compartir els seus jocs perquè, per Nadal, tothom pugui jugar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: