L’Ajuntament de Son Servera demana tranquil·litat davant les darreres informacions sobre el tancament del centre del poble

Des de l’Ajuntament de Son Servera volem traslladar un missatge de tranquil·litat i apel·lam a la responsabilitat davant les darreres informacions sobre el tancament del centre del poble. Aquestes informacions no es corresponen a la realitat del projecte, que a hores d’ara encara no està acabat ni entregat.

 

És per això que qualsevol informació al respecte són només especulacions.

 

– Primer, cal assenyalar que les obres encara no han estat entregades, per la qual cosa és obligatori que encara estiguin tancades al trànsit fins a la finalització total. Amb tot, les obres estan dins el període previst d’execució.

 

– Sí és cert que la intenció del consistori és seguir treballant en la pacificació del centre antic per tal de millorar la seguretat i dinamitzar el poble, però sempre garantint alternatives organitzades i estudiades que permetin la fluïdesa i simplificació de la circulació.

 

– Els residents o els vehicles d’emergències, entre altres, podran accedir a tota la zona ACIRE sense cap tipus de restricció.

 

– S’habilitaran també opcions i aparcaments de càrrega i descarrega per als proveïdors de la zona i per amb mobilitat reduïda.

 

– L’accés a l’escola es podrà seguir fent amb cotxe, ja que, en tots els casos, s’habilitaran rutes alternatives.

 

– Es té previst habilitar fins a 60 noves places d’aparcaments que permetran l’accés a peu al centre en poc més de 3 minuts.

 

Amb tot, el consistori es compromet a informar la ciutadania quan s’hagi acordat la proposta definitiva per explicar-la de forma precisa, clara i detallada en una reunió oberta en breu i convida, fins aleshores, a evitar especulacions.

 

L’Ajuntament de Son Servera creu en un projecte de zona de vianants del centre i en els beneficis que això pot suposar quant a seguretat, medi ambient i disminució de la contaminació ambiental i acústica, i també en la dinamització del comerç local, restauració i economia en general. És el futur de les ciutats i models de pobles veïnats com Manacor, Pollença o Alcúdia són exemples de l’èxit d’aquest tipus de projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: