L’Ajuntament de Son Servera i el Club Atletisme Son Servera entreguen la recaptació de la IV Cursa Popular Serverina a l’associació ‘Ángeles sin alas’

En total es recaptaren 590 € que es destinaran a millorar la qualitat de vida dels nins i familiars d’aquests en cuidats pal·liatius.

L’Ajuntament de Son Servera, juntament amb representants del Club Atletisme Son Servera, han fet entrega aquest dilluns 8 de juliol de la recaptació íntegra de la IV Cursa Popular Serverina, que es va celebrar dins el marc de les festes patronals del municipi el 22 de juny, a l’associació sense ànim de lucre ‘Ángeles sin alas’.

El regidor d’Esports, Ramon Reus, i la batlessa, Natalia Troya, varen ser els encarregats de lliurar el xec per valor de 590 euros a la representat de l’associació, Jessica Villodres.

A l’acte d’entrega, el regidor d’Esports va voler agrair al club d’atletisme i a tots els participants de la cursa haver fet possible aquesta donació gràcies a la seva inscripció; així mateix també es va fer una lloança a la gran tasca que realitza l’associació. Des de l’associació també es va voler donar les gràcies tant als organitzadors de la prova com als més de 200 corredors que hi varen participar.

‘Ángeles sin alas’ és una associació sense ànim de lucre que des del 2013 forma un grup de professionals que desenvolupen la seva activitat dins de l’Hospital de Son Espases i dediquen el seu temps a continuar amb la labor de millora de la qualitat de vida dels nins i familiars en cures pal·liatives.
Aquest any, la cursa va comptar amb la participació de 175 corredors en la distancia de 10 km i 146 en la distancia curta de 5 km.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: