L’Ajuntament de Son Servera i la Parròquia de Nostra Senyora dels Àngels celebren conjuntament les Festes d’Estiu 2019 de Cala Millor

La festa jove del Torra-Rock 2019 celebrada el divendres dia 26 de juliol, donà el sus a les Festes d’Estiu de Cala Millor.

Durant el Torra-rock des del Departament d’Igualtat i amb la col·laboració dels Serveis Socials l’Ajuntament de Son Servera es va posar a disposició del nombrós públic assistent una caseta informativa per tal d’aconseguir unes festes lliures d’assetjaments i comportaments sexistes. La campanya «No i Punt» impulsada des de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca té com a objectiu aconseguir uns municipis lliures d’agressions sexistes i sexuals. A la paradeta hi van ser presents les noves regidores de l’ajuntament serverí d’Igualtat, Dori Moreno, i la regidora de Serveis Socials, Marga Bonet. La batlessa Natàlia Troya, també s’adherí al nombrós públic assistent que deixava el seu missatge.

La festa jove va estar molt animada i un any més va ser organitzada per l’associació juvenil «Quatre Mans», i van actuar els grups: Monny Penny, Bon Joves Tribut Band, OR, i Ca de Bou.
Enguany l’ajuntament serverí i la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor tornaren organitzar el programa de festes conjuntament. El dissabte la parròquia va organitzar el tradicional sopar a la fresca, amb una excel·lent paella i rifes per ajudar a les nombroses activitats socials i d’ajuda als més necessitats que du a terme terme la parròquia de Cala Millor que presideix el rector
Fra Pere Vallespir. Enguany es recaptaren 1.350 euros. Al sopar solidari hi van assistir la batlessa Natàlia Troya, i diferents regidors de l’Ajuntament de Son Servera.

El diumenge a la plaça Eureka es va celebrar la tradicional l’Eucaristia en honor a Santa Marta (patrona dels treballadors de l’hostaleria) , enguany va estar presidida per Fra Tomeu Pastor, acompanyat pel rector. A la missa a més de nombrosos fidels de la parròquia, hi assistiren turistes, i moltes famílies que passen les vacances a Cala Millor.
Les festes continuaran fins el proper diumenge dia 4 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: