L’Ajuntament de Son Servera millorarà les condicions del Parc Caní de Cala Millor

S’instal·larà nova il·luminació i també aigua potable a la zona d’esbarjo.
L’Ajuntament de Son Servera, a través de la seva àrea de Medi Ambient, millorarà la zona d’esbarjo de cans de Cala Millor. Ho farà després d’estudiar la sol·licitud oficial d’alguns usuaris del Parc Caní, que van demanar a través del registre de l’Ajuntament el passat 25 de juny una sèrie de millores.

De totes les mesures presentades, i després que el regidor de Medi Ambient, Miquel Espases, es reunís amb una representant d’aquests usuaris, l’Ajuntament ha considerat les més destacades i necessàries; portar llum i aigua. D’aquesta manera, en poc temps, el parc comptarà amb aigua potable i llum; s’instal·laran fanals a la zona, que permetran, que sobretot a l’hivern, es pugui aprofitar l’espai moltes més hores i també s’habilitaran dispensadors d’aigua que evitarà que els propietaris hagin de dur les seves pròpies botelles.

Des de la regidoria de Medi Ambient, Miquel Espases confirma que la petició ha estat estudiada i s’ha decidit atendre “aquells conceptes que creiem que són encertants i responsabilitat de l’Ajuntament”.
I és que altres demandes; com la incorporació d’una reixa nova a la zona per a prevenir possibles danys a cans o persones no es té previsió de fer. “No podem respondre de cada ca individual, cada propietari s’ha de fer responsable del seu animal”; explica el regidor. “Portar morral, segons el tipus de ca, és una obligació legal, la incorporació de la reixa no eximiria d’aquest element, per tant, no creiem sigui necessari ni potestat municipal”; conclou.

Amb tot, amb aquestes millores se segueix apostant per potenciar espais habilitats per a animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.