L’Ajuntament de Son Servera presenta el 1r Karaoke Serverí a les seves Fires i Festes

Des de la Regidoria de Fires i Festes us animam a participar al primer Karaoke Serverí! Aquesta serà una de les novetats de les Festes de Sant Joan d’enguany, una més de les que es venen presentant els darrers anys.

Si fa uns dies us informàvem que aquest any les Festes de Sant Joan se celebrarien del 22 al 30 de juny, tot coincidint amb la finalització del curs escolar per tal que els més petits i els joves puguin participar a totes les activitats organitzades per l’Ajuntament, ara començam a avançar algunes de les novetats del programa d’enguany.

I en què consistirà aquest Karaoke Serverí? Idò que si sou grans artistes i ho duis amagat o si només voleu contribuir a fer festa i a passar-ho bé, el grup serverí Sonor s’haurà preparat un repertori de cançons en directe i d’entre la llista escollireu la que més us agradi i la cantareu en directe! Sona bé, no? Va, animau-vos que això fa poble!
Per participar-hi només cal presentar la sol·licitud disponible a la web de l’Ajuntament de Son Servera i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, i lliurar-la abans del 20 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.