L’Ajuntament de Son Servera presenta l’exposició que el pintor serverí Sebastià Martí realitzarà a Estocolm

Martí exposarà junt amb el mallorquí Joan Gibert i a la gallega Catalina Lanza.

Sota el pretexte d’intercanvi cultural internacional, l’entitat Culturmas amb la directora Cecilia Valdivia al capdavant ha iniciat un intercanvi d’obres i exposicions entre Estocolm i Mallorca.
Així, durant aquest passat mes d’octubre, els tres artistes, Sebastià Martí, Joan Gibert i Catalina Lanza han exposat les seves obres al Club Nàutic de Portitxol abans de traslladar-les a Estocolm.
Concretament, a partir de la segona setmana de novembre es podrà veure l’obra dels artistes a la galeria Bellange de la ciutat sueca.
Abans d’això, l’Ajuntament de Son Servera també ha volgut mostrar el seu suport a l’artista serverí i així, aquest dimecres s’ha presentat l’ exposició al poble abans de la seva projecció internacional.
Aquest acte ha donat per iniciada la III Fase d’aquest Intercanvi Cultural internacional Mallorca & Estocolm 2019.
«És un honor pel nostre poble que Sebastià Martí pugui portar una pinzellada de nosaltres a un esdeveniment tan important i fora de Mallorca. La seva obra demostra estima per la nostra illa i reflecteix l’essència del nostre paisatge»; ha explicat Natalia Troya, batlessa de Son Servera.
Tant des de Culturmas com els artistes i l’Ajuntament coincideixen en ressenyar aquest intercanvi com una molt bona iniciativa que s’espera que es pugui repetir. De fet, la regidora de Cultura, Maria Arenas ha remarcat que «tindrem en compte aquesta iniciativa perquè l’any que ve artistes d’Estocolm puguin venir al nostre poble».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: