L’Ajuntament de Son Servera reforça el servei de Policia amb un pla de millora que inclou més controls tant a la zona costanera com al nucli de Son Servera

Hi haurà controls específics contra la Covid-19 i reforç dels controls habituals per garantir la seguretat ciutadana.

La Policia Local de Son Servera reforçarà els seus controls per seguir amb la intenció del consistori d’incloure la seguretat ciutadana com un dels temes prioritaris del municipi. Aquesta mesura inclou controls diversos, entre els quals cal destacar els específics perquè es compleixin les mesures de seguretat contra la COVID-19 com a manera de garantir que la ciutadania compleixi les recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar la propagació del coronavirus i garantir la salut de tots els veïnats.
En aquest sentit, es realitzaran més controls en establiments per confirmar que es compleixen els aforaments permesos, a les terrasses, parcs o zones comunes, i es controlarà l’ús de la mascareta en espais públics i s’incrementarà la vigilància de platges per controlar també aforaments i mesures de prevenció obligatòries tant amb agents a peu com mitjançant drons.
A més, s’incrementen les hores de vigilància nocturna per assegurar el tancament dels establiments a l’hora permesa, les 2 de la matinada.
A aquests controls específics cal afegir-ne d’altres més habituals i en els quals també es reforça el servei, com ara complir amb la regulació establerta de l’ús del patinet elèctric, que no permet la circulació per voreres, o controls de vigilància als afores del poble i a fora viles, on ja s’ha detectat un augment de robatoris.
Amb aquesta mesura es pretén donar una major visibilitat al cos policial, cosa que permetrà alhora un major control de les activitats il·legals i, per tant, més seguretat per a la ciutadania en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: