L’Ajuntament de Son Servera regula l’ús de les aules de les Escoles Velles per a activitats educatives i culturals

La regulació pretén garantir el bon ús de l’espai municipal quan se sol·licita per part de persones o entitats alienes al consistori
L’Ajuntament de Son Servera regularà l’ús de les aules de l’edifici municipal de les Escoles Velles; una regulació que neix d’una necessitat motivada pel notable creixement en els últims anys de la demanda d’aquest espai per part de persones i entitats alienes a la corporació municipal, i que assegura així el bon ús de les instal·lacions municipals i suposa una garantia per al consistori.
Fa anys que les aules de les Escoles Velles ofereixen un espai perquè entitats, agrupacions o persones privades que vulguin desenvolupar activitats educatives o culturals puguin fer-ho. Amb aquesta regulació, aprovada en el ple municipal del mes de gener, es dicten una sèrie de normes que permetran portar un control sobre les activitats que es duen a terme i garantir que es fa un bon ús dels espais.
En aquesta nova ordre es defineix la finalitat dels espais, és a dir, quines activitats es podran dur a terme, les normes d’ús, les condicions, els paràmetres per seleccionar les activitats o com fer-ne la sol·licitud.
Així, algunes de les més destacades són la que especifica l’ús per a activitats culturals i educatives, la priorització a les entitats serverines sense ànim de lucre, l’obligatorietat de fer la sol·licitud deu dies abans de l’ús o el fet que en cap cas està permès el lloguer a tercers.
“Volem facilitar la realització d’activitats educatives i culturals, però també garantir que l’espai municipal serà cuidat. Aquesta regulació ens garanteix això”, ha explicat la regidora d’Educació, Dori Moreno.
Les Escoles Velles és l’edifici municipal on es duen a terme activitats educatives, formatives, culturals i de temps lliure i on es troba el Departament de Serveis Educatius o l’Arxiu Municipal, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: