L’Ajuntament destina 20.000 euros per a ajuts a les famílies per dur a terme activitats culturals

Així, es bonificarà la matrícula del curs 2021-22 de les activitats de teatre, música i dansa.
Durant el ple del mes de setembre s’han aprovat les bases reguladores d’una convocatòria d’ajudes individualitzades per a la matrícula de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Teatre per al pròxim curs escolar.
En concret, i després d’una modificació de crèdit, es gestionaran per a aquesta causa 20.000 €, dels quals es distribuiran 7.000 € per a l’Escola de Teatre i 13.000 € per a l’Escola de Música i Dansa.
La irrupció de la COVID 19 ha provocat una situació extraordinària que ha afectat de forma generalitzada i transversal tots els sectors de la nostra societat. Les famílies han patit de forma molt important aquesta situació i han vist privades les seves activitats habituals i rutines durant un període molt important de temps. Conscients de la dificultat econòmica que suposa per a algunes famílies del municipi l’inici del curs escolar, s’han posat sobre la taula aquestes ajudes econòmiques que permetran ajudar les famílies en el finançament de la matrícula dels cursos.
«La cultura, les activitats fora de l’escola i l’oci són fonamentals per al bon desenvolupament dels nostres infants. No volem que la situació econòmica de les famílies pugui ser un impediment perquè una persona no pugui fer allò que li agrada i alhora l’educa», ha explicat Fafang Dong, regidor de Cultura de l’Ajuntament.
Aquestes ajudes, concedides de forma individual, seran estudiades per ordre de presentació i es concediran en el mateix ordre a totes aquelles que compleixin els requisits i les condicions previstes a les bases reguladores, fins a l’exhauriment dels fons destinats, i cobriran les despeses de matrícula de llenguatge musical, classes d’instruments i veu, d’instruments Conservatori , de dansa i teatre, i també de combos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: