L’Ajuntament escolta la ciutadania a la tercera Assemblea ciutadana del mandat

L’Ajuntament de Manacor ha celebrat aquest dimecres vespre la tercera Assemblea ciutadana del mandat, un punt de trobada on la ciutadania ha pogut fer preguntes i suggeriments al batle i als delegats de l’equip de govern municipal. L’Assemblea ciutadana és un exercici de transparència que convida la ciutadania a prendre la paraula.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha fet una introducció per explicar els principals eixos de l’acció de govern duits a terme fins ara per part de totes les delegacions. Finalment, ha explicat el format de la trobada, on els ciutadans que han acudit a la cita han pogut retre comptes als governants municipals.

L’equip de govern municipal ha respost les preguntes del públic, que han abordat assumptes com la mobilitat, la concessió de llicències d’obra, el Pla General, el manteniment dels arbres i jardins del municipi, la creació d’aparcaments dissuassius, la creació d’una sala d’estudi a la Biblioteca municipal i la indústria local, entre d’altres.

La d’aquest dimecres ha estat la tercera Assemblea ciutadana d’aquest mandat, a més d’altres assemblees sectorials que s’han duit a terme per explicar el Pla General. L’equip de govern s’ha compromès a prendre nota dels suggeriment i assumptes plantejats en una trobada que vol ser un punt de contacte amb el poble, per això el batle ha agraït especialment l’esforç de totes les persones que han anat fins al Teatre i s’han interessat per l’acció municipal i el bé comú.

Malgrat la pandèmia, l’equip de govern municipal no ha volgut deixar de banda la participació ciutadana i el 2020 l’Assemblea va ser telemàtica. La d’enguany, també s’ha retransmès en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: