L’Ajuntament reconeix el primer equip masculí del Club Voleibol Manacor pel seu ascens a la màxima categoria

Dissabte passat el Podes i Tales va certificar el seu ascens a Superlliga 1. 
L’Ajuntament de Manacor, en nom de tots els ciutadans i ciutadanes, ha volgut retre un senzill homenatge als jugadors del Podes i Tales, el primer equip masculí del Club Voleibol Manacor, pel seu ascens a la màxima categoria de volei a l’Estat. I és que el Podes i Tales ha ascendit a la Superlliga Masculina de voleibol després d’imposar-se a l’Emevé de Lugo (3-1) en un partit que els seguidors varen poder seguir en directe a Na Capellera. Així els jugadors Andreu Català, Anderson J. Chourio, Miquel Gallego, Ernesto Melendez, Francesc Mesquida, Pedro Perelló, Juan Angel Rey, Joan Suñer, Miquel Àngel Tous, Aleix Barceló i Pedro Palacios, juntament amb els entrenadors Jaume Febrer, Diego Gallego, i el delegat de l’equip, Mateu Juan, han rebut un agraïment en forma d’un petit obsequi per part del consistori.

La batlessa de Manacor, Catalina Riera, ha volgut donar les gràcies als jugadors “perquè en l’àmbit esportiu sou un orgull per a tots els manacorins i manacorines que contribuïu a fer Manacor encara més gran”. La batlessa ha destacat, a més, que el segon ascens consecutiu en tan sols dues temporades “demostra que aquest gran èxit no és fruit de la sort o de la casualitat, sinó de la feina constant”. A més,”saber valorar la feina dels companys i dels rivals, saber feina en equip, o el sacrifici que suposa voler millorar cada dia són valors vàlids per aconseguir èxits en l’esport i també en molts altres aspectes de la vida, per això crec que avui ja sou tot un exemple per a tots”.

Per part seva el regidor d’Esports, Miquel Perelló, ha destacat que “a més de l’homenatge merescut que avui feim als jugadors i al cos tècnic, també volem dir alt i fort que estam orgullosos dels jugadors, del club i de tota l’afició perquè ja és ben evident que Manacor estima el vòlei”. Per part seva, el president del Club, Andreu Mesquida, va assegurar que “aquest equip no es desfarà, seguirem jugant amb un equip humil i format per manacorins de naixement o d’adopció però volem fer una crida a les empreses de Manacor i de tot Mallorca perquè necessitarem patrocinadors”.

En aquest sentit des de l’Ajuntament la batlessa ha apostat “per fer un equip entre institucions, empreses interessades i el mateix club perquè entre tots hem d’assegurar que l’equip segueixi el seu impressionant camí a la màxima categoria”. Tot seguit la batlessa i el delegat d’Esports, Miquel Perelló han entregat als responsables del club una placa commemorativa on hi figura la gesta de l’equip. I és que dissabte passat durant el partit que va certificar l’ascens a la Superlliga del Podes i Tales la grada de Na Capellera era plena a vessar. I és que l’equip manacorí, dirigit per Jaume Febrer, es va imposar l’Emevé de Lugo per 25-11, 23-25, 25-20 i 25-22.

Cal destacar que aquest és el segon ascens consecutiu del Podes i Tales. I és que l’equip del Club Volei Manacor ha debutat a la Superlliga Masculina 2 aquesta temporada i després d’imposar-se a la resta d’equips, dissabte dia 21 d’abril va guanyar el partit que ha duit l’equip fins a la màxima categoria del voleibol nacional a l’Estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: