L’aparcament públic de La Torre dels Enagistes canvia de cara

L’afluència d’usuaris han obligat a la reordenació de l’aparcament públic.

Aquests dies s’han iniciat les tasques que permetran ordenar l’aparcament públic situat al camp de futbol i voltadora municipal de la Torre dels Enagistes, on als voltants també s’hi troba el centre de tennis de Rafel Nadal.


L’augment del trànsit i de l’afluència d’usuaris en l’equipament esportiu durant els darrers anys, sumats al fet d’ubicar-se al costat de la carretera, han suposat constants problemes de mobilitat entre els vehicles i els vianants que accedeixen a les instal·lacions esportives. A més, recentment, han començat les obres d’ampliació del centre de tennis.

És per això que es fa imprescindible la regulació de la zona d’aparcament per tal d’assegurar un trànsit adequat, amb el pintat de les marques viàries dels estacionaments i els carrils de circulació d’acord amb les indicacions de la Policia Local, i dels serveis d’Urbanisme i d’Esports de l’Ajuntament de Manacor.


Amb aquesta actuació s’aconseguirà una millora de la mobilitat de la zona, una major seguretat pels usuaris i la necessària ordenació de l’aparcament, dels accessos i dels carrils de circulació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: