L’aplicació per a rellotges esportius de Xiaomi ja inclou el català

L’aplicació per als rellotges esportius de la marca Amazfit, propietat de Xiaomi, ha aconseguit durant els darrers temps posar a l’abast de tothom tecnologia als nostres canells que fins no fa gaire temps costaven dues o fins i tot tres vegades més.

Des del seu Amazfit Bip, que gaudeix d’una autonomia de més de trenta dies sense sacrificar elements tan cabdals per a un corredor o un ciclista com el GPS per menys de 60€, passant pel Amafit Verge que es situa a l’escaló intermig amb i incorpora una pantalla amoled i 4 Gb de memòria interna per uns 110€, i acabant a la gama més alta amb l’Amazfit Stratos que incorpora un acabat millor i qualcunes característiques reservades a aquesta categoria de rellotges, per un preu aproximat d’uns 160€.

Doncs bé, durant aquesta setmana l’aplicació oficial de la marca i que porta el seu mateix nom, s’ha actualitzat incorporant entre les millores d’aquesta actualització la seva traducció al català. A partir d’ara els catalanoparlants podrem consultar la distància, les pulsacions, les variacions del terreny, els temps totals o per segments i un llarg llistat de paràmetres en el nostre idioma.

Si no teniu l’aplicació i la voleu descarregar, podeu fer-ho clicant aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: